Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 87, на Съб Окт 26, 2024 11:36 pm |
|
| Hello ... It's me, the girl, who you are never met! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Alexa Christensen Admin
Брой мнения : 75 Join date : 17.10.2010 Age : 28
| Заглавие: Hello ... It's me, the girl, who you are never met! Нед Окт 17, 2010 3:49 am | |
| Здравейте Казвам се Мона, на 13 години. Обичам да пиша и да чета, да пиша и да рисувам, да се занимавам с режисура хД :Р Попринцип съм адски шантав и луд човек . От друга много често ми се налага да математичествам (супер дума хД), което вбесява някои хора, даже мен самата понякога хД.. Питайте каквото ви душа поиска... хд | |
| | | Катрин Пиърс
Брой мнения : 21 Join date : 18.10.2010 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Hello ... It's me, the girl, who you are never met! Вто Окт 19, 2010 1:58 am | |
| 1 кои са ти любимите сериали? 2 кой е любимия ти филм? 3 а цвете? 4 любимо число? 5 имаш ли домашен любимец? 6 какъв е? 7 откъде си? | |
| | | Alexa Christensen Admin
| Заглавие: Re: Hello ... It's me, the girl, who you are never met! Вто Окт 19, 2010 2:29 am | |
| 1 кои са ти любимите сериали? - Хмм ... Стъклен Дом, True Blood, Dresden files, House m.d , Шепот от отвъдното, Gossip girl, Stargate и други ... 2 кой е любимия ти филм? - Remember me, The Last Airbender, The Twilight saga, Speak, Fallen, Percy Jackson ... 3 а цвете? - зюблюл, момина сълза, люляк, роза.. 4 любимо число? - 6 5 имаш ли домашен любимец? -имах папагали но се наложи да ги продадем заради сестра ми ;(
| |
| | | Риша Мичъл
Брой мнения : 7 Join date : 19.10.2010
| Заглавие: Re: Hello ... It's me, the girl, who you are never met! Пон Окт 25, 2010 12:48 am | |
| Монннн..душо моя!!!
1.Любимата ти певица? 2.Любимата ти песен? 3.Котенце или кученце? 4.Remember me или Takers?
| |
| | | Alexa Christensen Admin
| Заглавие: Re: Hello ... It's me, the girl, who you are never met! Пон Окт 25, 2010 10:12 pm | |
| 1. Ами множко са... хД 2. Ами ... хм ... абе многоооо са 3. И двечките ;р 4. Е те тука ме хвана.. Ами и двете ги обожавам, така че си оставам неутрална хД | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Hello ... It's me, the girl, who you are never met! | |
| |
| | | | Hello ... It's me, the girl, who you are never met! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |